Waar kun je vintage kleding in Amsterdam kopen?

vintage-kleding

Als jij een van die vele mensen bent die het tof vindt om tussen tweedehands en vintage kleding te neuzen, dan moet je echt eens bij Concrete Matter kijken. Dit is een winkel met vintage kleding in Amsterdam. Bij Concrete Matter snappen ze dat jij je wilt kleden naar je persoonlijkheid, en dat nieuwe kleren van bestaande merken niet altijd uitstralen wat jij wilt. Hun winkel voor vintage kleding in Amsterdam wordt steeds populairder, en niet alleen omdat mensen er unieke stuks kunnen shoppen, maar ook omdat vintage/tweedehands kleding vele malen goedkoper is dan nieuwe kleding. Bij Concrete Matter hebben ze bovendien een neusje voor de mooiste vintage vondsten. Hun hippe kledingwinkel is een bonte verzameling kleurrijke looks, die allemaal super uniek zijn doordat er maar één exemplaar van elk kledingstuk is. Dat is zowel een voor- als een nadeel van vintage kleding. In de winkel van Concrete Matter vindt je namelijk super veel toffe kledingstukken, maar ze moeten maar net in jouw maat beschikbaar zijn, en dus passen.

Curated goods en vintage kleding in Amsterdam

Het concept van Concrete Matter is super tof. Ze verkopen namelijk niet alleen vintage kleding in Amsterdam, maar ook allemaal toffe producten voor je interieur. Deze hebben ook allemaal een vintage karakter, en worden met veel zorg uitgezocht in kringlopen, garage sales, etc. Ze verkopen bij Concrete Matter stoere items met een verhaal, die niet zouden misstaan in industriële, mannelijke interieurs met een vintage tintje. In combinatie met hun assortiment vintage kleding in Amsterdam is hun winkel een veelbezochte hotspot geworden. Je kunt er namelijk altijd unieke stuks vinden, en zowel je kledingkast als je huis aanvullen met items met een verhaal, items met en vorig leven. Deze maken zowel je kledingkast als je interieur stukken persoonlijker en unieker.

Waarom zijn vintage items goed voor het milieu?

Veel mensen vinden tweedehands kleding een beetje vies, maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig. Alle items die je bij Concrete Matter koopt zijn in ieder geval alvast voor je gewassen. Vintage kleding kopen is wel heel erg goed voor het milieu! Ten eerste gooi je oude items niet weg als je ze een tweede leven scheelt, en ten tweede hoeft er niks niks voor te worden geproduceerd. Het kopen van vintage kleding heeft dus een dubbel goed effect op het milieu. En hetzelfde geldt natuurlijk voor vintage accessoires voor in je huis, welke je ook kunt vinden in de mooie winkel van Concrete Matter. Alle items die je tweedehands of vintage koopt in plaats van nieuw, dragen bij aan een beter milieu. En doordat ze jouw kledingkast en huis ook nog eens zoveel meer stijl en persoonlijkheid geven is het niet zo gek dat vintage items steeds populairder worden. Bij Concrete Matter spelen ze daar met hun mooie winkel slim op in. Neem er zeker eens een kijkje als je in Amsterdam bent, en doe jezelf een paar unieke items cadeau.

Leave a Comment