Waar koop je de mooiste plankdragers van leer?

Leren-plankdragers-300x300

De nieuwste trend op het gebied van interieur moet toch wel accessoires van leer zijn, welke je onder andere kunt kopen via de webshop van Handles and More. Daar koop je bijvoorbeeld plankdragers van leer, handdoekhouders van leer, leren handgreepjes en nog veel meer leren producten. Handles and More speelt zo heel slim in op deze trend en doet dat als de beste. Ze hebben namelijk niet alleen een heel groot assortiment leren accessoires, maar deze zijn ook nog eens allemaal te bestellen in maar liefst 26 kleuren leer. Al deze kleuren maken deel uit van de standaard collectie, en zijn dus altijd op voorraad. Het kleurenpalet waar je uit kunt kiezen is heel divers. Je kunt er dus zowel plankdragers van leer kopen in mooie natureltinten zoals zwart, bruin of gebroken wit, als hele felle tinten, zoals roze, mintgroen of diverse tinten blauw. Ze hebben er zelfs een hele mooie leersoort in warm okergeel, wat super mooi staat bij een houten plank!

Plankdragers van leer: Hoe hang je ze op?

Als je deze leren plankdragers in de webshop van Handles and More shopt heb je de keuze uit twee verschillende ophangsystemen. Je kunt er namelijk voor kiezen om leer met een ringetje erin te bestellen, zodat je de plankdragers van leer aan een haakje in de muur kunt hangen, maar je kunt ook de leren banden zelf in de muur bevestigen met een schroef. Beide methodes zijn in principe even stevig en kunnen evenveel gewicht hebben, dus het ligt er maar net aan wat je zelf het mooiste vindt. Bovendien zijn deze ophangsystemen ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je hebt ze in het zwart, in koper en in messing. Je kunt dus helemaal zelf een mooie combinatie samenstellen van een van de kleuren leer met je favo kleur bevestiging. Die plankdragers van leer passen daarom dus werkelijk in elk interieur, doordat je ze helemaal naar eigen stijl kunt aanpassen, handig!

Leren handgreepjes online bestellen

Naast die leren plankdragers kun je voor nog veel meer leren accessoires terecht bij Handles and More. Ze verkopen bijvoorbeeld ook handgreepjes die je aan kastjes of lades kunt bevestigen. Deze greepjes zijn in dezelfde 26 kleuren leer te krijgen, met uiteraard ook een kleur schroeven naar keuze. Deze leren handgreepjes worden vaak gekocht door mensen die hun keuken een hele andere look willen geven, maar eigenlijk geen budget hebben voor een volledige make-over. Door de oude greepjes te vervangen door leren greepjes creëer je op een goedkope en makkelijker manier een vele malen gezelligere look. En doordat die greepjes in 26 kleuren leer te krijgen zijn zit er altijd wel eentje bij die past bij jouw keukenkastjes en aanrechtblad. Dus zoek je een goedkope manier om je keuken nieuw leven in te blazen? Denk dan eens aan de leren handgreepjes, maar ook aan de theedoekhouders en andere leren accessoires voor in de keuken van Handles and More.

Leave a Comment