Een dagje uit vanuit een ander perspectief

Kanoverhuur Amsterdam

Als je nu eens echt een origineel uitje wilt en Amsterdam eens vanuit een ander perspectief wilt bewonderen dan is er kanoverhuur in Amsterdam. Amsterdam is een prachtige stad met zeer veel bezienswaardigheden die je allemaal eens gezien zou moeten hebben. Trekpleisters als Carré, het Amstel hotel, de Amstelbrug het zijn allemaal pareltjes die je niet per se vanuit een bus of fiets hoeft te bewonderen. Sterker nog, deze schitterende monumenten krijgen vanaf het water een heel andere dimensie. Of je nu een toerist bent of bewoner van de stad. Het is de moeite waard. De geijkte manier om de stad te bekijken en tevens een heel Hollandse is de fiets pakken en rondtoeren. Maar waarom niet eens wat anders en de stad vanaf het water doorkruisen. Huur een kano bij de kanoverhuur in Amsterdam en heb de dag van je leven.

 

Alleen of met z’n twee

 

Als je er voor kiest om lekker door het water van de mooie grachten van Amsterdam te varen, dan kun je lekker alleen in een kano gaan varen, maar je kunt ook met je partner, vriend of vriendin samen een kano huren. En er echt een dagje met zijn tweeën van maken. Wanneer je de hele dag hebt uitgetrokken om de stad te bekijken of om gewoon een gezellige tijd te hebben met je familie of geliefde partner kun je gerust een kano huren voor de hele dag. Er wordt namelijk gewerkt met dagdelen. Je zou de kano kunnen huren voor twee uren, maar ook voor vier of zelfs acht uren. Je betaalt dan per uur. Het is de bedoeling dat je de kano alleen gebruikt om te varen door de grachten en deze na afloop weer in dezelfde staat terug brengt nar de kanoverhuur.

 

Reserveer een kano

Stel je voor dat jij je partner op een bijzondere manier ten huwelijk wilt vragen, of je wilt je moeder verrassen voor haar verjaardag, dan is het een heel ludieke en speciale actie om een kano te huren en door de mooie hoofdstad van Nederland te varen. Het is niet erg als het weer niet optimaal is. Zelfs op een wat grijzere dag is het een prachtige ervaring om door de grachten in een kano te varen. Dus als het je leuk lijkt om dit eens te doen, bekijk dan snel eens de website. Hier vind je alle informatie en de tarieven. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen om wat meer informatie te verkrijgen over het huren van een kano. Mocht je dit willen, reserveer dan snel en dan kun jij binnen de kortste keren alleen of met gezelschap door Amsterdam peddelen.

Leave a Comment