Wat doet een bedrijf in transportfietsen in Amersfoort?

Fiets transport

Iedereen weet wel wat een fiets is, maar het begrip ‘transportfiets’ is iets minder bekend. Bij Rijwielhandel van Hoeijen weten ze alles van deze specifieke soort fiets af. Het verschil tussen een gewone fiets en een transportfiets is dat de transportfiets speciaal bedoelt is voor het transporteren van goederen, zoals boodschappen of een zware schoolrugzak bijvoorbeeld. Vandaar dat de transportfiets altijd in het bezit is van een voordrager op het voorwiel van de fiets, naast de bekende bagagedrager die achterop zit. Het voordeel van de voordrager in vergelijking met de achterdrager is dat je vaak in staat bent om voorop meer gewicht te kunnen dragen en het is makkelijker om een mand of krat te installeren. Zo’n mand of krat is ideaal om de boodschappen in te doen. Wanneer je heel veel spullen bij je hebt om te vervoeren, kan je zowel de voor-als achterdrager gebruiken. Doordat het gewicht van de goederen op deze manier mooi verdeeld is, merk je dat je als fietser veel meer in balans blijft.

 

Soorten transportfietsen in Amersfoort

Als fietser heb je de keuze om voor een fiets met een voor-en achterdrager te kiezen, maar er zijn ook transportfietsen beschikbaar die alleen voorzien zijn van een voordrager. Verder zijn er ook genoeg transportfietsen beschikbaar die elektrisch bestuurd worden. Zo wordt je tijdens het fietsen ondersteund door je eigen tweewieler. Dit is vooral heel fijn bij het vervoeren van veel zware goederen. Verder bieden bedrijven in het verkopen van transportfietsen in Amersfoort, zoals Rijwielhandel van Hoeijen, verschillende merken aan. Het is aan jou om te bepalen welk merk je het beste bevalt qua fietskwaliteit en prijs van de transportfiets. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om te kiezen in welke kleur jij je tweewieler het liefst ziet. Vaak is er enorm veel keuze bij een rijwielhandel die transportfietsen verkoopt in Amersfoort.

 

Kopen van een transportfiets in Amersfoort.

Amersfoort kent verscheidene winkels die gespecialiseerd zijn in het verkopen van transportfietsen. Het bedrijf Rijwielhandel van Hoeijen is hier een van. Om een transportfiets uit te kiezen kan de winkel bezoeken, maar je hebt als klant ook de mogelijkheid om je online te oriënteren. Wanneer je direct overtuigd bent kan je de fiets online laten bestellen, de rijwielhandel zorgt er dan voor dat jouw fiets binnen enkele dagen bij jouw thuis bezorgd wordt. Wanneer je nog even wil kijken is het altijd mogelijk om de rijwielhandel te bezoeken. Zo kan je de fietsen van dichtbij bekijken en heb je de mogelijkheid om een proefritje op jouw nieuwe transportfiets te maken. Naast de uitstraling van de fiets is het natuurlijk het meest belangrijk dat je nieuwe fiets lekker fietst. Twijfel niet langer en kies direct jouw nieuwe transportfiets uit in Amersfoort!

Leave a Comment