Boekhouden voor eBook carrières

Bent u op zoek om uw enorme e-boek carrière te implementeren? Bent u van plan een eBook verkoper te worden? Heeft u de ervaring om er een te zijn? Ooit was er een winkel in de stad net buiten Boston, Massachusetts genaamd “Doublestore.” Zij hadden de grootste selectie in de omgeving van Boston voor tweedehands en tweedehands boeken met een speciale winkel in warenhuizen over het hele land. Toen ik voor het eerst in de winkel kwam, ontdekte ik een heleboel glazen parfumflesjes, geurtjes en kandelaars, die de winkeleigenaar had gevuld met parfum en verpakt in mooie losse papieren. Toen ik mijn bagage inpakte, vond ik op de toonbank een tijdschrift met notities en een aantal handgeschreven notities, “Ik had een geweldige tijd gisteravond in de bar met een paar vrienden…” terwijl ik het papier verfrommelde. Ik vond een dagboek dat ik op de toonbank had laten vallen, met daarin een verhaal over een man die klanten een laptop verkocht en ze betaalden hem er in stuivers, nippels, vijf dollar voor. Onder de toonbank lagen nog een dozijn andere papieren en in een ongebruikte kamer lagen biljetten van vijftig dollar en daarnaast nog de “virale marketing” boeken en tijdschriften. De laatste keer dat ik keek stonden er drie grote dozen achter in de winkel.

Ik wist niet eens dat ik heel Cyril warr met boeken en Engels woorden opOL. Ik zweer het, ik begon een kleine rat te ruiken! Maar, ik dwaal af, de winkel was een stuk schoner, rommelvrij, en een beetje minder troep. Dus, ik ben een beetje selectiever en laat me je wat aanwijzingen en tips geven, zodat je niet alleen je eigen e-boek carrière kunt maken, maar ook een beetje plezier hebt. Laat me eerst zeggen dat ik het toejuich als je je brood verdient met de verkoop van e-boeken of je huidige e-boekhandel, of wat dan ook; maar ik heb wel een paar klachten die ik wil verspreiden. De eerste klacht, die weer voortkomt uit een ervaring met een ander bedrijf met een gebrek aan service, is het “P-monster” dat ze beschikbaar stellen. Ik ben in de winkel geweest om een iPad te kopen, maar ze hadden er geen op voorraad.

Nu, ik heb dit niet impulsief gekocht en ik heb het niet direct in de winkel gekocht. Dus moest ik naar de winkel om het op te halen. Ik ontdekte dat deze potentiële klant ongeveer 12 minuten in de winkel was. Terwijl ze daar was, hadden ze mijn portefeuille en mijn 100 euro meegenomen en in een zak gestopt. Daar is niets mis mee, in feite is het precies de reden waarom veel winkels zo goed functioneren vanwege hun uitstekende klantenservice. Maar, in de “juiste” winkel, en dat is onze manier, zouden ze er zijn geweest om een klant te bedienen. De tweede klacht is de prijs, dus nogmaals, ik heb het over de iPad winkel die ik eerder noemde. Ik kocht deze iPad voor 18,00 euro, ik denk dat ik ongeveer 10% meer betaalde en ja, ik werd weer opgelicht. Ik was daar om een iPad te kopen en ze probeerden me iets anders te verkopen, door het in mijn portemonnee te stoppen en ze rekenden me er DUBBEL voor. Dit is totaal onaanvaardbaar en naar mijn mening, totaal ongepast. Meer informatie hierover.

Dus kopers opgelet op dit gebied. Nu, is er werkelijk geen behoefte aan dit alles, maar als u van plan bent te schrijven, een eBook en het op Internet te verkopen, te redden gelieve uw zelf de tijd, en zorg ervoor dat u gesloten bent en u met een fatsoenlijk bedrijf te maken hebt. Ik kan u niet vertellen wat te doen, dat wordt overgelaten aan u, community college inventaris kopieën workits, shopping sites, eBay, als het groot genoeg is om opgelicht te worden. Veel geluk!

Leave a Comment