Op zoek naar theaterdoek?

 

Theater rijnmond

Een bezoekje aan het theater: altijd toch wel een beetje spannend! Een uitje. Lekker onderuitgezakt of juist aandachtig rechtop zittend, wachtend in de rode pluchen stoelen. Wachten… tot het doek open gaat. Maar achter het doek gebeurt al van alles: een stagehand zet de laatste attributen klaar, de artiesten checken nog snel de make-up, een stagemanager houdt de tijd scherp in de gaten. Het theaterdoek is magisch. Aan de ene kant zit het publiek; gespannen, wachtend op wat er komen gaat. Aan de andere kant de artiesten, klaar om de bühne te bestieren. En dat alles begint en eindigt met het opgaan… en het vallen van het doek. Op zoek naar het perfecte theaterdoek? Rijnmond Textiles doet hier graag een doekje over open.

Rijnmond Textiles

Rijnmond Textiles in Barendrecht levert al meer dan 25 jaar allerlei soorten stoffen, uiteraard van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf heeft zich in recente jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van brandvertragende stoffen voor iedere gewenste toepassing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gordijnen, backdrops, plafonddoeken, decoratieve doeleinden, podiumrokken en theaterdoeken. Alle bestelde producten worden in het atelier op maat gemaakt conform de wensen van de klant.

Theaterdoek

Voor een ruim assortiment aan brandwerende theaterdoeken ben je bij Rijnmond Textiles absoluut aan het goede adres. Voor elk type podium, voor elk formaat en voor elke toepassing is er een doek dat aan de wensen voldoet. Kant-en-klaar doeken voor een snelle oplossing: altijd handig en onmisbaar in ieder theater of podium. Maar ook op maat gemaakte theaterdoeken behoren bij Rijnmond Textiles tot de mogelijkheden. Een podium afhangen, decor creëren, tribune bedekken of een achtergronddoek ophangen? Of zoek je naar doeken voor een festival, beurs of andersoortig evenement? Als jij het bedenkt, kan Rijnmond Textiles het voor je maken!

Waarom Rijnmond Textiles?

Een keuze voor Rijnmond Textiles is een keuze voor jarenlange ervaring en expertise op het gebied van theaterdoeken. Hier zijn specialisten aan het werk die hun vak verstaan en veel ervaring hebben op het gebied van maatwerk-projecten. Tevens biedt Rijnmond Textiles de mogelijkheid om de doeken onder eigen label te verkopen. De doeken worden indien gewenst op maat gemaakt of bewerkt in het eigen atelier. Het maatwerk dat geleverd wordt is van de hoogste kwaliteit, en de stoffen gaan jarenlang mee. Een theaterdoek is een investering en Rijnmond Textiles zorgt er, samen met de klanten en de theaters, voor dat het doek nog lang op kan blijven gaan.

Leave a Comment